Iglu

Iglu

Iglun pinta-ala  18m²

Päämateriaalit  Betoni ja lasi

Keko-Iglussa on kirkas, lasinen katto ja takaseinä. Iglun pitkäikäisen ja kestävän muodon takaa innovatiivinen betonirakenne.

Nopeat moottoroidut pimennysverhot pitävät huolen yksityisyydestä. Keko-Iglu on helppo asentaa vaativiinkin olosuhteisiin, eikä se vaadi suuria pohjatöitä.

Valmistoimitus

Kaikki tehdään valmiiksi. Sinun tehtäväksi jää ainoastaan maatyöt, pinnan muotoilu ja maisemointi. Lue Lisää..

Laajatoimitus

Kaikki elementit pystytetään ja asennetaan paikalleen. Sinun tehtäväksi jää tarvikkeiden asennus, maatyöt ja pinnan muotoilu sekä maisemointi. Lue Lisää..

Perustoimitus

Pystytämme Kekorakennuksen rungon ja asennamme saunan lattiaelementit paikalleen. Sinun harteillesi jää seinäelementtien ja tarvikkeiden asennus, keon täyttö ja pinnan muotoilu sekä maisemointi. Lue Lisää..

Mallisto

Iglu 18m²

Pinta-ala  18m²   Tilavuus 52m²

Lasikattoinen Iglu on varustettu kylpyhuoneella ja pienellä eteisellä. Lasikattoiseen päätilaan sopii tilavasti parisänky ja yöpöytä. Pimennysverhot tuovat yksityisyyttä ja suojaavat liialta auringonvalolta ja lämmöltä.

R

Kirkas lasikatto

R

Kestävä rakenne

R

Nopea asennus

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Keko-saunakammi 18m²

Pinta-ala  18m²   Tilavuus 45m²

Keko-saunakammi on kompakti kokonaisuus, jonka voi varustaa monella tavalla. Tämä on helppo myös sahköttömään paikkaan rannalle, pihaan tai vaikkapa metsäpalstalle.

R

Muunneltava

R

Kestävä rakenne

R

Nopea asennus

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Lumoavia hetkiä

Osana maisemaa

Sisällä lämpöisessä

Tähtitaivas lämpöisen iglun sisälle

Iglu pitää lämmön sisällään

Keko-Saunojen Iglut pitävät lämmön tasaisena energiaa varastoivien elementtien ansiosta. Tehokkaan ja tiiviin lämpövaipan ansiosta elementit hyödyntävät kaiken lämmön ympäriltään. Kirkkaan tähtitaivaan ja revontulien alla on lumoava maata lämpöisessä lasi-iglussa. Iglusta on kirkkaat näkymät taivaalle ja horisonttiin.

Saunamökin toimitus

Toimitusvaihtoehdot

Saunamökin toimitusvaihtoehtoja ovat perus-, laaja- ja valmistoimitus. Sopivin toimitusvaihtoehto selviää keskustelemalla kekoasiantuntijan kanssa. Valmistoimitus on vaivaton tapa hankkia löylyvalmis saunamökki pihalle. Laajatoimituksessa pääset jättämään oman kädenjälkesi, mutta vaativimmat työvaiheet hoidamme puolestasi. Perustoimitus sopii kaikille, jotka haluavat tehdä mahdollisimman monta työvaihetta itse.

Kiinnostuitko?

"

Pyydä esittely

Soita kekoasiantuntijalle

{

Lue kokemuksia saunasta

Iglun hinta

Mitä iglu maksaa?

Iglun hinta määräytyy ominaisuuksien ja toimitustavan mukaan. Katso esimerkkihinnastosta paljon sinun unelmiesi iglu, saunamökki tai maasauna tulisi maksamaan.

Pohjatyöt

Mitä maa- ja pohjatöitä vaaditaan?

Kekorakennus ei vaadi monimutkaisia pohjatöitä. Keko asennetaan suoraan murskepedille.

Yhteystiedot

Jukka Vidgren
040 7708 567
jukka.vidgren@kekosaunat.fi

Keko-rahoitus

Joustava Keko-rahoitus ei vaadi vakuuksia, takauksia tai pankissa asiointia. 

Tilaa Keko-Saunat esite sähköpostiisiOlen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen turvallisesti.