Maasauna

Maasauna

Saunan pinta-ala:  15m²- 18m²

Kiuas:  Puu-, savu- tai sähkökiuas

Maasauna on perinteinen suomalainen sauna innovatiivisella rakenteella. Saunan puolipallomainen muoto, laadukas kiuas ja hyvä ilmanvaihto takaavat tasaiset löylyt.

Valmistoimitus

Kaikki tehdään valmiiksi. Sinun tehtäväksi jää ainoastaan maatyöt, pinnan muotoilu ja maisemointi. Lue Lisää..

Laajatoimitus

Kaikki elementit pystytetään ja asennetaan paikalleen. Sinun tehtäväksi jää tarvikkeiden asennus, maatyöt ja pinnan muotoilu sekä maisemointi. Lue Lisää..

Perustoimitus

Pystytämme Kekorakennuksen rungon ja asennamme saunan lattiaelementit paikalleen. Sinun harteillesi jää seinäelementtien ja tarvikkeiden asennus, keon täyttö ja pinnan muotoilu sekä maisemointi. Lue Lisää..

Keko-sauna 15

Avokuistilla

Maasauna tilavalla avokuistilla antaa suojaa vilvoitteluun ja mahdollistaa kuistin jatkamisen terassiksi. Kuistin suojaavat seinät ja katto tuovat lisää ulottuvuutta saunaan. 

R

Tilava avokuisti

R

Suojaa vilvoitteluun

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Pukuhuonella

Pukuhuoneellinen maasauna antaa paljon käytännöllistä, viihtyisää tilaa. Maasauna pukuhuoneella on verraton ympärivuotiseen käyttöön.

R

Suojaa pakkasilla

R

Viihtyisä myös oleskeluun

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Keko-sauna 18

Keko-sauna maxi

Maasauna antaa puitteet suurempien ryhmien saunottamiseen. Keko-saunat voi varustaa puusaunaksi, savusaunaksi tai sähkösaunaksi.

R

Isommalle porukalle

R

Tilavaan löylyttelyyn

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Keko-sauna maxi pesuhuoneella

Maasaunassa on tilava sauna ja erillinen pesuhuone. Väliovi erottaa saunan pesuhuoneesta. Voit varustaa tämän mallin vaikkapa muuripadalla. 

R

Tilava sauna

R

Erillinen pesuhuone

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Huolettomia löylyhetkiä

Keko on osa maisemaa

Vaihtoehtoja joista valita

Kiukaan malli ja koko

Lämpimät ja tasaiset löylyt

Keko-Saunojen maasaunamalleihin on valittavissa puukiuas tai savukiuas. Kiukaat ovat mitoitettu maasaunojen koon ja ominaisuuksien mukaan. Laadukas ja oikean kokoinen kiuas on suuressa roolissa pehmoisten ja tasaisten löylyjen takaamiseksi. Oikea kiuas antaa tuhannet lämpimät löylyt niin talven pakkasilla kuin pitkinä kesäöinä. Keko-Saunaan on saatavilla myös sähkökiuas.

Maasaunan toimitus

Toimitusvaihtoehdot

Maasaunan toimitusvaihtoehtoja ovat perus-, laaja- ja valmistoimitus. Sopivin toimitusvaihtoehto selviää keskustelemalla kekoasiantuntijan kanssa. Valmistoimitus on vaivaton tapa hankkia löylyvalmis sauna pihalle. Laajatoimituksessa pääset jättämään oman kädenjälkesi, mutta vaativimmat työvaiheet hoidamme puolestasi. Perustoimitus sopii kaikille, jotka haluavat tehdä mahdollisimman monta työvaihetta itse.

Kiinnostuitko?

"

Pyydä esittely

Soita kekoasiantuntijalle

{

Lue kokemuksia saunasta

Maasaunan hinta

Mitä maasauna maksaa?

Maasaunan hinta määräytyy ominaisuuksien ja toimitustavan mukaan. Katso esimerkkihinnastosta paljon sinun maasaunasi tai saunamökkisi tulisi maksamaan.

Pohjatyöt

Mitä maa- ja pohjatöitä vaaditaan?

Kekorakennus ei vaadi monimutkaisia pohjatöitä. Keko asennetaan suoraan murskepedille.

Yhteystiedot

Jukka Vidgren
040 7708 567
jukka.vidgren@kekosaunat.fi

Keko-rahoitus

Joustava Keko-rahoitus ei vaadi vakuuksia, takauksia tai pankissa asiointia. 

    Tilaa Keko-Saunat esite sähköpostiisi    Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen turvallisesti.