Asiakkaiden kokemuksia

Jukan kokemus Keko-maasaunasta

Saunan pinta-ala:  15m²

Kiuas:  Puukiuas

Jukka Sinnemäki päätyi Keko-saunaan helppojen rakennuslupien, paloturvallisuuden ja maisemoituvuuden takia. ”Ystävät on antaneet palautetta, että kun he kävivät meillä löylyissä, se oli elämys.”

Huolettomia löylyhetkiä

Keko on osa maisemaa

Vaihtoehtoja joista valita

Kiukaan malli ja koko

Lämpimät ja tasaiset löylyt

Keko-Saunojen maasaunamalleihin on valittavissa puukiuas tai savukiuas. Kiukaat ovat mitoitettu maasaunojen koon ja ominaisuuksien mukaan. Laadukas ja oikean kokoinen kiuas on suuressa roolissa pehmoisten ja tasaisten löylyjen takaamiseksi. Oikea kiuas antaa tuhannet lämpimät löylyt niin talven pakkasilla kuin pitkinä kesäöinä. Keko-Saunaan on saatavilla myös sähkökiuas.

Maasaunan toimitus

Toimitusvaihtoehdot

Maasaunan toimitusvaihtoehtoja ovat perus-, laaja- ja valmistoimitus. Sopivin toimitusvaihtoehto selviää keskustelemalla kekoasiantuntijan kanssa. Valmistoimitus on vaivaton tapa hankkia löylyvalmis sauna pihalle. Laajatoimituksessa pääset jättämään oman kädenjälkesi, mutta vaativimmat työvaiheet hoidamme puolestasi. Perustoimitus sopii kaikille, jotka haluavat tehdä mahdollisimman monta työvaihetta itse.

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti tai kysymys

Soita kekoasiantuntijalle

{

Lue kokemuksia saunasta

Maasaunan hinta

Mitä maasauna tai saunamökki maksaa?

Saunan hinta määräytyy ominaisuuksien ja toimitustavan mukaan. Katso esimerkkihinnastosta paljon sinun maasaunasi tai saunamökkisi tulisi maksamaan.

Yhteystiedot

Jukka Vidgren
040 7708 567
jukka.vidgren@kekosaunat.fi

Keko-rahoitus

Joustava Keko-rahoitus ei vaadi vakuuksia, takauksia tai pankissa asiointia. Valitset vain sinulle sopivan kuukausierän ja kekoasiantuntijamme hoitaa loput.

Tilaa Keko-Saunat esite sähköpostiisi