Asiakkaiden kokemuksia maasaunasta

Jukan kokemus Keko-maasaunasta

Saunan pinta-ala:  15m²

Kiuas:  Puukiuas

Jukka Sinnemäki päätyi Keko-saunaan helppojen rakennuslupien, paloturvallisuuden ja maisemoituvuuden takia. ”Ystävät on antaneet palautetta, että kun he kävivät meillä löylyissä, se oli elämys.”

Savusauna ylitti Sannan ja Timon odotukset

Kiuas:  Savukiuas

Timo ja Sanna tarjoavat elämyksellisiä matkailu- ja kokouspalveluita Varsinais-Suomessa, Sauvossa. Majoituspalveluiden yhteyteen oli tarpeellista hankkia saunatilat, joissa on mahdollisuus kokouksien ja muiden tilaisuuksien pitämiseen.

”Haaveilimme pihasaunasta ja sitten, kun rupesimme tarpeeksi asiaa tutkimaan, niin bongattiin, että sen voi tehdä myöskin maasaunana. Siitä se ajatus lähti kehittymään.”

Löylykokemus vertaansa vailla

Keko-Saunan parhaat löylyt

Löyly on saunomisen nautinnollisuuden mittari. Hyvät löylyt merkitsevät jokaiselle hieman erilaisia löylyjä, mutta mahdollisimman hyvä löylykokemus on aina saunanautinnon ensisijainen tavoite. Saunan oikea lämpötila, riittävän tehokas ja kuuma kiuas sekä toimiva ilmanvaihto tekevät saunomiskokemuksesta nautinnollisen.

Raikas vesi sihahtaa kivien pinnalle ja luo lämpimän ilmavirran, joka vierähtää tasaisesti puolipallomaisen saunan lauteille. Pehmeiden löylyjen lämpö ja kosteus säilyy hetken saunojien seurana, kunnes ne sekoittuvat taas hapekkaaseen ilmaan.

Pehmeiden löylyjen lämpö ja kosteus säilyy hetken saunojien seurana, kunnes ne sekoittuvat taas hapekkaaseen ilmaan.

Huolettomia löylyhetkiä

Keko on osa maisemaa

Vaihtoehtoja joista valita

Maasaunan toimitus

Toimitusvaihtoehdot

Maasaunan toimitusvaihtoehtoja ovat perus-, laaja- ja valmistoimitus. Sopivin toimitusvaihtoehto selviää keskustelemalla kekoasiantuntijan kanssa. Valmistoimitus on vaivaton tapa hankkia löylyvalmis sauna pihalle. Laajatoimituksessa pääset jättämään oman kädenjälkesi, mutta vaativimmat työvaiheet hoidamme puolestasi. Perustoimitus sopii kaikille, jotka haluavat tehdä mahdollisimman monta työvaihetta itse.

Kiinnostuitko?

"

Pyydä esittely

Soita kekoasiantuntijalle

{

Lue kokemuksia saunasta

Maasaunan hinta

Mitä maasauna tai saunamökki maksaa?

Saunan hinta määräytyy ominaisuuksien ja toimitustavan mukaan. Katso esimerkkihinnastosta paljon sinun maasaunasi tai saunamökkisi tulisi maksamaan.

Yhteystiedot

Jukka Vidgren
040 7708 567
jukka.vidgren@kekosaunat.fi

Keko-rahoitus

Joustava Keko-rahoitus ei vaadi vakuuksia, takauksia tai pankissa asiointia. 

    Tilaa Keko-Saunat esite sähköpostiisi    Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen turvallisesti.