Korpiveikko 50

Korpiveikko 50

Mökin pinta-ala:  50m²

Kiuas:  Puu- tai sähkökiuas

Keko-Saunamökissä on perinteinen suomalainen sauna innovatiivisella rakenteella. Mökki ja sauna rakennetaan samankaltaisista elementeistä.

Suuret ikkunat tuovat paljon valoa ja avaruutta sisätiloihin. Maanalainen saunamökki on kesällä viileämpi ja talvella lämpöisempi kuin maan tasalla oleva saunamökki.

Valmistoimitus

Kaikki tehdään valmiiksi. Sinun tehtäväksi jää ainoastaan maatyöt, pinnan muotoilu ja maisemointi. Lue Lisää..

Laajatoimitus

Kaikki elementit pystytetään ja asennetaan paikalleen. Sinun tehtäväksi jää tarvikkeiden asennus, maatyöt ja pinnan muotoilu sekä maisemointi. Lue Lisää..

Perustoimitus

Pystytämme Kekorakennuksen rungon ja asennamme saunan lattiaelementit paikalleen. Sinun harteillesi jää seinäelementtien ja tarvikkeiden asennus, keon täyttö ja pinnan muotoilu sekä maisemointi. Lue Lisää..

Ominaisuudet

Korpiveikko 50 on tiloiltaan kompakti. Oma sisäänkäynti erottaa saunatilat avarasta päätilasta. Saunaan voit valita puu- tai sähkökiukaan.

Päätilassa yövyt ja oleilet tunnelmallisesti suurten maisemaikkunoiden luona. Ruokailutila on oleskelutilan välittömässä läheisyydessä ja sinne on avoin kulkuyhteys. Myös ruokapöydän äärestä on esteettömät näkymät saunamökin suurista ikkunoista.

R

Kompakti sauna

R

Kaksi sisäänkäyntiä

R

WC päätilan yhteydessä

R

Olo- ja makuuhuone yhdistelmä

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Huolettomia löylyhetkiä

Keko on osa maisemaa

Vaihtoehtoja joista valita

Kiukaan malli ja koko

Lämpimät ja tasaiset löylyt

Keko-Saunojen saunamökkimalleihin on valittavissa puukiuas tai savukiuas. Kiukaat ovat mitoitettu mökin saunan koon ja ominaisuuksien mukaan. Laadukas ja oikean kokoinen kiuas on suuressa roolissa pehmoisten ja tasaisten löylyjen takaamiseksi. Oikea kiuas antaa tuhannet lämpimät löylyt niin talven pakkasilla kuin pitkinä kesäöinä. Saunaan on saatavilla myös sähkökiuas.

Maasaunan toimitus

Toimitusvaihtoehdot

Maasaunan toimitusvaihtoehtoja ovat perus-, laaja- ja valmistoimitus. Sopivin toimitusvaihtoehto selviää keskustelemalla kekoasiantuntijan kanssa. Valmistoimitus on vaivaton tapa hankkia löylyvalmis sauna pihalle. Laajatoimituksessa pääset jättämään oman kädenjälkesi, mutta vaativimmat työvaiheet hoidamme puolestasi. Perustoimitus sopii kaikille, jotka haluavat tehdä mahdollisimman monta työvaihetta itse.

Kiinnostuitko?

"

Pyydä esittely

Soita kekoasiantuntijalle

{

Lue kokemuksia saunasta

Mallisto

Metsäpekka 44

Pinta-ala  44

Metsäpekka 44 soveltuu hyvin myös savusaunaksi erillisen sisäänkäynnin ansiosta. Tämän mallin voi sijoittaa myös sähköttömän tien päähän.

R

Tehokas tilankäyttö

R

Kaksi sisäänkäyntiä

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Korpiveikko 50

Pinta-ala  50m²

Korpiveikko 50 on tiloiltaan kompakti. Oma sisäänkäynti erottaa saunatilat muista tiloista. Yövy tunnelmallisesti suurten maisemaikkunoiden luona.

R

Kompakti sauna

R

Kaksi sisäänkäyntiä

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Lehtokerttu 53

Pinta-ala  53

Lehtokerttu 53 on tiloiltaan yhtenäinen.  Suuret ikkunat tuovat paljon valoa sekä avaruutta ja saunaan käydään mökin sisätiloista.

R

Yhtenäinen tila

R

Saunaan sisätiloista

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Mäkimarja 66

Pinta-ala  66

Mäkimarja 66 on erittäin toimiva kokonaisuus saunomiseen ja illanviettoon suuremmallakin joukolla. Tämä mahdollistaa vaikka kokoustamisen yhtenäisessä 21m² tilassa.

R

Avara päätila

R

Erillinen sauna

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Jukola 70

Pinta-ala  70

Jukola 70 on tiloiltaan suurin saunarakennus. Oma sisäänkäynti erottaa saunatilat muista tiloista ja valoisa päätila on pohjaratkaisultaan monikäyttöinen.

R

Avara päätila

R

Suuri erillinen sauna

R

3 toimitusvaihtoehtoa

Saunamökin hinta

Mitä saunamökki maksaa?

Saunamökin hinta määräytyy ominaisuuksien ja toimitustavan mukaan. Katso esimerkkihinnastosta paljon sinun unelmiesi saunamökki tai maasauna tulisi maksamaan.

Yhteystiedot

Jukka Vidgren
040 7708 567
jukka.vidgren@kekosaunat.fi

Keko-rahoitus

Joustava Keko-rahoitus ei vaadi vakuuksia, takauksia tai pankissa asiointia. 

    Tilaa Keko-Saunat esite sähköpostiisi    Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen turvallisesti.